Uncategorized

Pump till stötdämpare

Tips på pump för gaffel och dämpare. Jag sitter och väntar på min beställda cykel nu och tänkte att jag under tiden skulle beställa en gaffelpump från cyclecomponents: På cykeln sitter en Marzocchi MX Comp ETA framgaffel och en X- Fusion O2RC bakdämpare. Gaffel- och dämparpump Pump 3PSI svart.

Har hört att det ska finnas en liten pump med till bakre stötdämparen till Road King? Shockmaster Digital Pro Dämparpump svart.

Var får jag tag i en sådan? Ta med pumpen på din första cykeltur! På så vis kan du alltså justera framgaffeln på ett korrekt sätt. Glöm inte att ta med en gaffelpump under din första cykeltur, så att du kan justera gaffeln lite extra om det behövs.

Våra vänner från GMBN visar dig hur man gör i nedanstående videon. FOX Float, Progressive Suspension, WP 4CS. MINIPUMP FÖR STÖTDÄMPARE.

ST PRODUKTER I KATEGORIN Stötdämparpump. Ett måste för alla som har en mtb med luftdämpare. Pump för stötdämpare med luftkammare.

Måste nog göras nån special med en slang ner som matar ut när man trycksätter då det inte finns någon anslutning nertill. Som jag skriver har jag beställt . Det finns två typer av stötdämpare , fjäderben eller friktionsdämpare. Det vanligaste är friktionsdämpare. Fox hjälmar, stötdämpare köper du billigt hos Skoterdelen. Racestötdämpare med ställbarfjäder samt justerbar med lufttryck.

Mina dämpare på MS läcker hela tiden. Jag har varit i kontakt med Stibix som jag köpt hojen hos, men dom vet inte vad det är. När jag åkte till Johans MC så sa dom att jag behövde en pump till dämparna. Så jag köpte en där och började pumpa.

Tyvärr så får jag göra det titt som tätt då dom fortfarande . Din sökning på pump gav 3träffar.

Fjäderventil Schrader, flexibel gummislang , magnet lås. Produkttyp: Styrväxeldamask. Doseringen av luftmängden är mycket finare, bättre anpassad för pumpning av stötdämparen.

Utrustad med analogmätare och flexibel slang för att förenkla justering av stötdämpare. Ett bra alternativ till dyrare pumpar från andra .