Uncategorized

Ljusstake av kopparrör

Innan du vet ordet av är första advent och glöggmys här. Här visar vi hur du bygger din egen adventsljusstake – bra mycket säkrare än den klassiska med mossa som lätt fattar eld. Med T-kopplingar, vinkelkopplingar och rör av koppar kan du göra dig en eller flera fina ljusstakar. När du ska dela kopparröret rekommenderar vi vår röravskärare.

Här visar Karin Mannerstål hur du enkelt kan göra egna ljusstakar av kopparrör.

Rördel böj 90°, mm för inv. TV: Gör en trendig ljusstake av kopparrör. Kopparrör lämpar sig till annat än ledningar. Med några T-kopplingar och böjar fixade Sandra Näs i Umeå trendiga ljusstakar.

Jag såg ett inredningsprogram på tv där de . The only limit is your imagination. Pyssla, skapa och göra själv! Därför blev vi extra glada när Helena på Mormorsglamour visade sin fina ljusstake gjord av.

Sandras egengjorda glorialjusstake har jag varit sugen på att göra min egen. Sandra använde sig av gamla lampskärmar för att skapa ljusstakarnas glorior och jag har länge spejat efter några på loppis men inte lyckats. Eller jo, jag har lyckats men de har varit så urbota dyra att jag dragit på att skapa en . Här har jag byggt en bordslampa till sängbordet av betong och koppar, inspirerad av flera lampor jag sett i bloggvärlden och på Pinterest.

Lampan består helt enkelt av kopparrör, kopparböjar, en hemmagjuten betongfot och strykjärnssladd i textil. Tusan vad populärt det var ett tag att göra hemmafix och diy med den rosa metallen. Så idag tipsar jag om hur du gör ett pennställ av kopparrör. Och såklart har stället många andra . Tagg: ljusstake av kopparrör.

Monica Karlstein är certifierad inredare och proffspysslare. Få de senaste uppdateringarna och nyheterna från Hemmafix-Monica. Jag hade funderat ett tag på om ett värmeljus skulle få plats i ett kopparrör som jag hade sett i en vvs-butik. Vi har köpt hus – följ vår renoveringsresa.

Mitt ögonmått sa att det skulle passa perfekt men personalen i butiken tittade skeptiskt på mig när jag kom dit och snackade om att göra ljusstakar av vattenledningar. Men kopparfärgen på rören ihop . Sakta men säkert blir kvällarna mörkare. Då kan en med fördel tända ljus i egenihoptrixad ljusstake!

This Pin was discovered by Slöjd Detaljer. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Tillverka en häftig ljusstake i kopparrör. Passar dig som är händig.

Hjärtan av gipsbetong – Duration: 8:05. På byggvaruhusets VVS-avdelning finns vattenrör i koppar som är utmärkta att pyssla med. Ljusstake med industrikänsla. Gör en ljusstake: millimeters T-rör passar perfekt för stearinljus. Julens snyggaste ljusstake gör du helt själv med hjälp av några enkla kopparrör.

Vi lär dig via webb-tv hur du gör snygga ljusstakar till julmyset! Det blev några rörstumpar över när jag byggde golvlampan av kopparrör. Rören har perfekt storlek för vanliga stearinljus. Ett något tidigt julpyssel, men det känns bra att vi äntligen har en adventsljusstake i familjen 🙂 .