Uncategorized

Biltema dränkbar pump

För rent och lätt förorenat vatten. Klarar partiklar upp till mm. Max nedsänkningsdjup: m. Har en bottenventil som jag anslutit en slang till nu, men det tar väldigt lång. Köpte en Vattenpump från biltema.

Dränkbar pump i rostfritt stål.

Ej använd ouppackad ur kartong. Erbjudanden från Clas Ohlson, Årets katalog! Satt och bläddrade lite i Biltemakatalogen, då jag behöver en billig pump till mitt system.

Du kan köpa dig en dränkbar pump som du fyller upp en IBC tank som du har på släpvagnen och köra fram till odlingarna eller ställa upp nämnda tank på så pass stor höjd att den dränkbara pumpen orkar trycka upp och så. Jag köpte en billig pump på Biltema , de har även slang. Den används bara till spats vattenbyte ett par gånger per år.

Jag testade först att använda ventilen men efter en timme hade kanske 1l runnit ut så . Frågan är om en dränkbar pump orkar trycka vattnet tillräckligt mycket?

Jag har en 400W (har jag för mig att det är iaf) dränkbar pump och den funkar bra, men jag skulle nog säga att deb är i den nedre flödesregionen av. Jag tror jag kör på pumpen från Biltema och håller tummarna för att det funkar :). Med pumphus av rostfritt stål för rent och lätt förorenat vatten. Utrustad med nivåbrytare och klarar partiklar upp till mm. Med nivåbrytare, utlopp antingen från sidan eller ovanpå pumpen.

Lämplig för dränering, tömning av vattenbehållare samt. En vanlig dränkbar pump funkar inte då den inte får plats i den smala kölen, så det måste vara slang. Har ni några tips på en bra passande pump? Fördelen med en sån pump är att . Pumpen har inbyggd elektronisk nivåvakt för automatiskt start och stopp. För högsta säkerhet finns två olika system inbyggda.

Det andra systemet testar varje 2 . Jag har tittat lite på elektriska pumpar , kikar både hos Plastimo, Hjertmans och Biltema. Sätt en enkel dränkbar tex Biltemas ~90kr och koppla till en fotströmbrytare så har du båda fördelarna. Så rådet är att om du sätter in tryckvatten i båten så montera två pumpar.